Tehnika za prihvatanje anksioznosti

U ovom videu možete naučiti veoma efikasnu tehniku za prihvatanje anksioznosti. Naučite kako da prihvatite anksioznost na telesnom, energetskom i mentalnom nivou i na taj način je se oslobodite.

Dr Vladimir Mišić

Vladimir Misic

5 komentara na: “Tehnika za prihvatanje anksioznosti

 1. Vukica says:

  Poštovani,
  Ja bih imala pitanje,da li je u mom slučaju u pitanju aksioznosti?

  Pa bih Vam naime iznela prosto kakav ja moj telesni i mentalni efekat u pojedinim situacijama:
  “ prIikom odlazaka na sastanak sa nepoznatim osobama ili poznatim ali ne poznat povod i tema razgovora, prilikom razgovora sa osobama od outoriteta, bilo koji vid neprijatnih situacija pa i kad možda i nisu neprijatne, ja u svojoj glavi počnem da ih stvaram tj da stvaram negativne mišli to sve propraćeno uz veliku dozu straha“.
  Primer: duži vremenski period sam na bolovanju iz opravdanih razloga, treba da dostavim potvrdu svom šefu o sprečenosti za rad, stim da kasnim sa dostavom dva dana, za mene počinje pakao. Obuzima me strah, počenje preznojavanje, lupanje srca jedna opšta panuka, strah,koji me parališe.Obuzimaju me negativne misli koje dovode do potpune konstrukcije u mojoj glavi da će se razgovor završiti sa negatIvnim ishodom po mene ( biće neprijatan, ljut, sada će me smatrati za neodgovornom osobom…pa možda i otkaz dobijem).
  U’mesto da se izborim sa strmahom, odem i rešim problem ne ja bežim od problema i upadm u još veći problem.
  Pitanje; da li je ovo aksioznost ili je nesto drugo u pitanju?

  Molim Vas jako mi je važno i hitno, verujte, mnogo komplikujem sebi žrvot.
  Srdačan pozdrav,
  Vukica Cvejanović

  Same gore navedene činjenice

  • Lisa says:

   Postovani neki dan dok mi je baka bila bolestna to jes od muza baka ali je ja pazim kako svoju ja sam pozvala doktore i sve to da ode u bolnicu inace zena je 90 godina i tu je bila moja zava i kada sam jkj dala telefon da pozove decera da je odveze u bolnicu ona je nesto kao reagovala drsko i ja sam uzvratila i onda mi je bilo krivo sto sam to rekla pred bakom i sad me to muci sad osecam grizu savesti da joj nisam mozda jos vise pogorsala stanje inace ona je sada bolje izasla je iz bolnice i blagosilja me kaze da mi nije bilo tebe bog zna sta bi bilo jer sam je na silu naterala da ide doktoru i sad ja razmisljam kad ona umre kako cu ja da se nosim sa tim ako sam mozda ja nju potresla s tom malom svadjom i to me ubi i onda misli a sta ako ja nesto uradim sebi nedaj boze i onda me strah pocne i samo bih plakala mozeteli mi dati neki savet inace mislim da imam anksioznost ali ovo je toliko tesko da nemogu dalje hvala vam u napred

 2. Gordana says:

  Hvala doktore misicu i vrlo je interesantno slusati vas. Vi kad pricati zaista utice na mene. Imam jedno pitanje ja se isto „borim“ sa istim problemom. Jeli moze covjek nakon tog stresa da se oseca smorebo iscrpljenon depresivno kad prodje recimo ta anksioznost. Nekad ne mogu da primim ovu tehniku jer je jaca u nekim situatijama. Onda posle toga se osecam kao da sam uticena i sebi se jedbostavno tako osecam i onda pocinjem onda zbog tih osecajima postanem nekako frustrirana i nemogu swbinda objasnim ovo i vec traje par nedelja a sve ja mislim je uzrok borbe tako sto mi se ponekad konstantno javlja neka unutrasnja panika pa posle pocinjem da mislim da ovo nece nikad da prodje da sam upala u depresiju. Ince imam samo te simptome. Moram da kazem da inace normalno funkcionisem recimo super spavam jedem izlazim iako sam nekako napeta i ovo vec traje kako sam vec spomenula par nedelja. znaci anksioznost misli a vise me zabrinuje sad dali sam razvila neku depresiju uz to.. hvala unapred pozdrav

 3. zoran djordjrvic says:

  Moj problem je to sto stalno mislim da mi je nos zapusen i to mi stvara nervozu i strah pa me i nocu budi ako se nos samo malo zapusi i onda osecam veliki strah i od spavanja nema nista.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *