Savetovanje putem Skype-a

Vaš psiholog i savetovalište „EKVILIBRIJUM“ vam nudi mogućnost psihološkog savetovanja putem SKYPE-a. Savetovanje putem SKYPE-a je isto kao i savetovanje uživo izuzev nekoliko prednosti:

Prvu seansu možete zakazati tako što će te poslati mail na na našu email adresu:onlinepsihoterapija@gmail.com . U vašem email-u nam napišite vaše ime, vaš skype username i informaciju da li prilikom savetovanja želite da koristite i kameru i mikrofon ili samo mikrofon. Kada primimo vaš email poslaćemo vam spisak prvih slobodnih termina a vi će te izabrati termin koji vam najviše odgovara i obavestiti nas o tome putem email-a. Nakon toga obavićemo prvu seansu u zakazanom terminu (tako što će vas psiholog pozvati u zakazanom terminu). Trajenje prve kao i ostalih seansi je 60 minuta.

Dodatne prednosti savetovanja putem SKYPE-a su mogućnost da razgovarate sa psihologom iako živite u drugom gradu, državi ili kontinetu.

Mogućnost da uštedite novac i vreme na putovanje do psihologa.

Mogućnost da razgovarate sa psihologom iż vašeg stana ako ste iż bilo kog razloga sprečeni da dođete kod nas.

Mogućnost da zakažete savetovanje putem Interneta,

kao i veća privatnost koju imate ako koristite ovu vrstu savetovanja.

Ako nikada do sada niste koristili SKYPE, ovaj program možete lako skinuti sa Interneta, na našem sajtu možete pronaći odgovarajuci link. Da bi ste koristili SKYPE tokom razgovora sa psihologom, porebno je da imate dovoljno brz Internet jer u suprotnom može doći do različitih smetnji i prekida tokom razgovora.

Plaćanje savetovanja putem SKYPE-a:

  1. Sve potrebne informacije o načinu plaćanja seansi  poslaćemo vam na e-mail adresu kako biste mogli da izvršite uplatu na naš račun u banci.
  2. Kada dobijemo izveštaj iz banke da je vaša uplata obavljena, poslaćemo vam potvrdu vašeg termina za savetovanje.
  3. Obavićemo savetovanje u dogovorenom terminu.

U slučaju da želite da pomerite ili otkažete zakazani termin, to morate učiniti bar jedan dan ranije, u suprotnom računaćemo kao da ste zakazani termin iskoristili. Sve što vas dodatno zanima u vezi savetovanja putem SKYPE-a možete nas pitati tako što ćete poslati vaša pitanja na našu email adresu onlinepsihoterapija@gmail.com .

Naše bogato iskustvo u savetovanju na daljinu nam je pokazalo da ova vrsta savetovanja predstavlja dragocenu vrstu pomoći za sve one koji žive daleko, često putuju ili žive u mestima u kojima ne mogu pronaći psihologa.

Vaš psiholog