Tehnika za prihvatanje anksioznosti

U ovom videu možete naučiti veoma efikasnu tehniku za prihvatanje anksioznosti. Naučite kako da prihvatite anksioznost na telesnom, energetskom i mentalnom nivou i na taj način je se oslobodite.

Dr Vladimir Mišić

Profile photo of Vladimir Misic
Vladimir Misic

3 komentara na: “Tehnika za prihvatanje anksioznosti

 1. Vukica says:

  Poštovani,
  Ja bih imala pitanje,da li je u mom slučaju u pitanju aksioznosti?

  Pa bih Vam naime iznela prosto kakav ja moj telesni i mentalni efekat u pojedinim situacijama:
  “ prIikom odlazaka na sastanak sa nepoznatim osobama ili poznatim ali ne poznat povod i tema razgovora, prilikom razgovora sa osobama od outoriteta, bilo koji vid neprijatnih situacija pa i kad možda i nisu neprijatne, ja u svojoj glavi počnem da ih stvaram tj da stvaram negativne mišli to sve propraćeno uz veliku dozu straha“.
  Primer: duži vremenski period sam na bolovanju iz opravdanih razloga, treba da dostavim potvrdu svom šefu o sprečenosti za rad, stim da kasnim sa dostavom dva dana, za mene počinje pakao. Obuzima me strah, počenje preznojavanje, lupanje srca jedna opšta panuka, strah,koji me parališe.Obuzimaju me negativne misli koje dovode do potpune konstrukcije u mojoj glavi da će se razgovor završiti sa negatIvnim ishodom po mene ( biće neprijatan, ljut, sada će me smatrati za neodgovornom osobom…pa možda i otkaz dobijem).
  U’mesto da se izborim sa strmahom, odem i rešim problem ne ja bežim od problema i upadm u još veći problem.
  Pitanje; da li je ovo aksioznost ili je nesto drugo u pitanju?

  Molim Vas jako mi je važno i hitno, verujte, mnogo komplikujem sebi žrvot.
  Srdačan pozdrav,
  Vukica Cvejanović

  Same gore navedene činjenice

 2. Gordana says:

  Hvala doktore misicu i vrlo je interesantno slusati vas. Vi kad pricati zaista utice na mene. Imam jedno pitanje ja se isto „borim“ sa istim problemom. Jeli moze covjek nakon tog stresa da se oseca smorebo iscrpljenon depresivno kad prodje recimo ta anksioznost. Nekad ne mogu da primim ovu tehniku jer je jaca u nekim situatijama. Onda posle toga se osecam kao da sam uticena i sebi se jedbostavno tako osecam i onda pocinjem onda zbog tih osecajima postanem nekako frustrirana i nemogu swbinda objasnim ovo i vec traje par nedelja a sve ja mislim je uzrok borbe tako sto mi se ponekad konstantno javlja neka unutrasnja panika pa posle pocinjem da mislim da ovo nece nikad da prodje da sam upala u depresiju. Ince imam samo te simptome. Moram da kazem da inace normalno funkcionisem recimo super spavam jedem izlazim iako sam nekako napeta i ovo vec traje kako sam vec spomenula par nedelja. znaci anksioznost misli a vise me zabrinuje sad dali sam razvila neku depresiju uz to.. hvala unapred pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *