Formula samopouzdanja

19 

5.00 od 5

Formula samopouzdanja nije magična formula, već je to realan, moćan i u praksi proveren protokol koji će vas naučiti korak po korak kako da dostignete i trajno održite pravo samopouzdanje. Nikada nije kasno da izgradite pravo i trajno samopouzdanje. Svako može da izgradi samopouzdanje bez obzira na prošlost.

Samopouzdanje je vaša privatna stvar, skup veština koje možete naučiti, usavršiti i primenjivati u praksi svakodnevo dok ono ne postane vaše drugo Ja. Kada jednom naučite principe, veštine i tehnike opisane u ovom programu one postaju vaše trajno vlasništvo i moćno oružje za ceo život. Formula samopouzdanja je MP3 audio program koji sadrži 17 MP3 snimaka koje možete slušati na vašem telefonu, tabletu ili računaru.

Broj artikla: 72 Kategorija: Oznake: ,

*Ako imate bilo kakav problem u vezi sa placanjem kontaktirajte nas na ovu email adresu: onlinepsihoterapija@gmail.com

Formula samopouzdanja

Da li ima nečeg boljeg i važnijeg u životu od toga da pomognete sebi i zavolite sebe kako biste se osećali prijatno u svojoj koži, uživali u životu i postigli sve što želite? Da li ima nečeg važnijeg u životu od toga da budete srećni?

Samopouzdanje je esencijalni sastojak svakog uspeha, ispunjenosti i sreće u životu. Sreća u životu zavisi od onoga što je u vama, od načina na koji se odnosite prema sebi.

Formula samopouzdanja je fantastičan protokol koji će vam pomoći:

 1. da izgradite pravo, trajno i prirodno samopouzdanje koje niko i ništa ne može da ugrozi
 2. da shvatite šta je pravo samopouzdanje i oslobodite se svih ilizuija kojima ste do sada bili obamnjavani od strane društva, kulture, roditelja i sebe itd.
 3. da naučite sve prinicipe na kojima počiva pravo samopouzdanje
 4. da naučite sve što treba i sve što ne treba da radite kako biste kreirali i održali trajno samopouzdanje
 5. da naučite kako da vrednujete sebe na pravi način
 6. da naučite tehniku samoprihvatanja koja će vam pomoći da prihvatite i one aspkete sebe koji vam se ne dopadaju kako biste u potpunosti prihvatili i zavoleli sebe
 7. da naučite tehniku koja će vam pomoći da otklonite sva negativna uverenja koja su vas do sada sprečavala da dostignete pravo, trajno i potpuno samopouzdanje
 8. da naučite tehniku za prihvatanje strahova i negativnih osećanja
 9. da naučite jednostavu i moćnu tehniku koja će vam pomoći da jačate i održavate vaše samopouzdanje svakog dana, gotovo automatski, dok radite, idete na posao, u kupovinu itd.

Formula samopouzdanja nije nikakva magična formula i spisak lažnih obećanja. To je realan i u praksi proveren protokol koji će vas naučiti korak po korak kako da dostignete i održite pravo samopouzdanje. Ovaj protokol je nastao tokom mog desetogodišnjeg psihoterapijskog i koučing rada sa stotinama klijenata širom sveta kojima sam pomogao da povrate i izgrade samopouzdanje.

Nikada nije kasno da izgradite pravo i trajno samopouzdanje. Za samopouzdanje nije važno koliko imate godina, kakav je vaš život i vaša prošlost, koliko ste patili, koliko ste traumatizovani ili nesrećni, kako izgledate ili koliko ste uspešni u nečemu. Svako može da izgradi samopouzdanje bez obzira na prošlost. Potrebna je samo želja i vaša odluka da to uradite i naravno malo truda.

Samopouzdanje je vaša privatna stvar, skup veština koju možete naučiti, usavršiti i primenjivati lako u praksi svakodnevo dok ono ne postane vaše drugo Ja. Kada jednom naučite principe, veštine i tehnike opisane u ovom programu one postaju vaše trajno vlasništvo i moćno oružje za ceo život.

Kome je namenjen ovaj program:

 1. svima onima koji se osećaju nesigurno, sumnjaju u sebe, ne veruju u mogućnost srećnog i ispunjenog života
 2. svima onima koje muči osećaj manje vrednosti, osećaj da nisu dovoljno dobri i vredni kao osobe
 3. svima onima koji ne znaju kako da prihvate i vole sebe u potpunosti, čak i sa svim manama i ograničenjima koje svako od nas ima
 4. svima onima koji odustaju od svojih ciljeva, želja i vizija jer se ne osećaju sigurno u sebe
 5. svima onima koji pate od iracionalnih strahova
 6. svima onima koji imaju probleme u vezama sa drugim ljudima

*Ako imate bilo kakav problem u vezi sa placanjem kontaktirajte nas na ovu email adresu: onlinepsihoterapija@gmail.com

Naručite formulu samopozdanja već danas i počnite da zasita radite na sebi. Nemate više razloga da odlažete i izbegavate. Rešenje je tu! Na vama je samo da ga preuzmete i počnete da ga primenjete u praksi, već danas!

Ovaj sjajan proizvod samopomoći je namenjen svima, ženama i muškarcima, bez obzira na uzrast. Protokol koji ćete dobiti je u MP3 formatu, u formatu audio knjige koju možete odmah slušati na vašem mobilnom telefonu, tabletu ili računaru dok idete na posao, vozite, provodite slobodno vreme kod kuće, trčite i sl.

Vaša investicija za samopouzdanje i srećan život iznosi samo 1910 dinara ili 19 eura (za kupce van Srbije).

Poručite vaš primerak već danas. Čim primimo vašu uplatu dobićete vaš MP3 program – Formula samopouzdanja!

Želim vam fantastičan dan!

Dr Vladimir Mišić

Sadržaj

– U čemu je razlika između pojmova samopuzdanje i samopoštovanje. Mitovi o samopouzdanju. Da li je samopoudanje crta ličnosti? Samopouzdanje i narcizam. Kako se oseća osoba koja ima samopouzdanja? Zašto mnogi ne žele da budu samopouzdani? Šta je pravo samopouzdanje?

– naučite da kažete ono što mislite, naučite da kažete NE, naučite da budete asertivni jer to je jedna od osnovnih veština pravog samopouzdanja.

– to je ključ za postizanje pravog i trajnog samopouzdanja.

– ne oslanjajate se na druge, preuzmite odgovornost za svoje uspehe i neuspehe.

– ljudi vrednuju sebe na osnovu toga koliko ih drugi vole i koliko su uspešni. Čak iako niste atraktivni, uspešni i popularni vi možete imati samopouzdanje jer samopouzdanje je mera toga koliko vi volite i poštujete sebe a ne šta drugi misle o vama.

– dokle god se poredite sa drugima nećete imati samopouzdanje, jer samopouzdanje je stav koji imate prema sebi i nema nikakve veze sa drugim ljudima. Poređenje sa drugima vas čini nesigurnim.

– odustanite od foliranja, glumljenja da morate biti kao neko drugi i vaše samopouzdanje će procvetati.

– verujte svojim osećajima i intuiciji. Budite spremni i da pogrešite ali slušajte prvo sebe jer vas niko bolje ne poznaje od vas samih.

– ako ne umete da uživate sami sa sobom nećete moći da uživate kvalitetno sa drugima.

– naučite kako da prevaziđete socijalnu anksioznost i stid.

– primenom ove tehnike bićete u stanju da bezuslovno prihvatite sebe, sa svim svojim manama i ograničenjima. Najveće ograničenje koje imate je ono koje nametnete sami sebi.

– naučite jednostavnu i moćnu tehniku za oslobađanje od bilo kog negativnog osećanja.

– tehnika za svakodnevno vežbanje i jačanje samopouzdanja.

– audio seansa

– audio seansa

*Ako imate bilo kakav problem u vezi sa placanjem kontaktirajte nas na ovu email adresu: onlinepsihoterapija@gmail.com

2 recenzije za Formula samopouzdanja


 1. 5 od 5

  :

  Od uzroka do potrebnih mera koje treba preduzeti sve je lepo objasnjeno.
  Veliko olaksanje nakon preslusavanja i sada iskreno uzivam da posmatram svet iz ovog ugla.
  Ja bi ovo stavio kao obaveznu lektiru 😉 .

 2. 5 od 5

  :

  Sanjarim, umišljam i živim od snova i iluzija, čak i 10 časova dnevno. Sve ide ka negativnoj strani, i zbuni me u komunikaciji pa izazove i strah. Ovo je dovoljno što mi treba. Hvala. 🙂

Dodaj recenziju


2 recenzije za Formula samopouzdanja


 1. 5 od 5

  :

  Od uzroka do potrebnih mera koje treba preduzeti sve je lepo objasnjeno.
  Veliko olaksanje nakon preslusavanja i sada iskreno uzivam da posmatram svet iz ovog ugla.
  Ja bi ovo stavio kao obaveznu lektiru 😉 .

 2. 5 od 5

  :

  Sanjarim, umišljam i živim od snova i iluzija, čak i 10 časova dnevno. Sve ide ka negativnoj strani, i zbuni me u komunikaciji pa izazove i strah. Ovo je dovoljno što mi treba. Hvala. 🙂

Dodaj recenziju