Formula samopouzdanja

19 

Formula samopouzdanja nije magična formula, već je to realan, moćan i u praksi proveren protokol koji će vas naučiti korak po korak kako da dostignete i trajno održite pravo samopouzdanje. Nikada nije kasno da izgradite pravo i trajno samopouzdanje. Svako može da izgradi samopouzdanje bez obzira na prošlost.

Samopouzdanje je vaša privatna stvar, skup veština koje možete naučiti, usavršiti i primenjivati u praksi svakodnevo dok ono ne postane vaše drugo Ja. Kada jednom naučite principe, veštine i tehnike opisane u ovom programu one postaju vaše trajno vlasništvo i moćno oružje za ceo život. Formula samopouzdanja je MP3 audio program koji sadrži 17 MP3 snimaka koje možete slušati na vašem telefonu, tabletu ili računaru.

Broj artikla: 72 Kategorija: Oznake: ,
Pročitajte još

Kako da se oslobodite opsesivnih misli u samo 4 jednostavna koraka

19 

Program za prevazilaženje opsesivnih misli: Kako da se oslobodite opsesivnih misli u samo 4 jednostavna koraka. Program sadrži audio knjigu u MP3 formatu i PDF priručnik sa instrukcijama, praktičnim savetima i tehnikama. U ovom programu naučićete veoma moćne i jednostavne tehnike kako biste se sami i zauvek oslobodili opsesivnih, prisilnih, zastrašujućih i iracionalnih misli. Autor programa je Dr Vladimir Mišić.

Pročitajte još

Kako da sami lako i zauvek prevaziđete napade panike

19 

Program “Prevazilaženje napada panike” sadrži PDF i audio MP3 priručnik sa praktičnim instrukcijama za prevazilaženje napada panike, paničnog poremećaja sa ili bez agorafobije. Naručite ovaj fenomenalni program već danas i počnite već odmah da primenujete opisane instrukcije kako biste se oslobodili anksioznosti i panike sami i zauvek. Program sadrži iskuljučivo praktične instrukcije koje kada primenite daju pozitivne rezultate. Priručnik je napisan jednostavnim jezikom, bez teoretisanja i stručnih termina. Ovaj program je namenjen svima koji pate od napada panike, žele da pomognu sebi a nisu u mogućnosti da sebi priušte odlazak na psihoterapiju. Autor ovog sjajnog programa je Dr Vladimir Mišić.

Pročitajte još

Kako da sami rešite problem sa erekcijom

19 

Kako da rešite problem sa erekcijom? je fantastičan program samopomoći koji obuhvata: PDF priručnik od 92 strane sa praktičnim instrukcijama, korak po korak protokolom za prevazilaženje problema sa erekcijom i dve MP3 audio seanse. Ovaj program je namenjen svim muškarcima koji imaju problem sa održanjem ili dostizanjem erekcije i koji žele da sami reše ovaj problem bez uzimanja lekova, tableta ili odlaska kod stručnjaka za rešavanje erektivne disfunkcije.

Pročitajte još

Najprodavaniji proizvodi