Formula samopouzdanja

19 €

Formula samopouzdanja nije magična formula, već je to realan, moćan i u praksi proveren protokol koji će vas naučiti korak po korak kako da dostignete i trajno održite pravo samopouzdanje. Nikada nije kasno da izgradite pravo i trajno samopouzdanje. Svako može da izgradi samopouzdanje bez obzira na prošlost.

Samopouzdanje je vaša privatna stvar, skup veština koje možete naučiti, usavršiti i primenjivati u praksi svakodnevo dok ono ne postane vaše drugo Ja. Kada jednom naučite principe, veštine i tehnike opisane u ovom programu one postaju vaše trajno vlasništvo i moćno oružje za ceo život. Formula samopouzdanja je MP3 audio program koji sadrži 17 MP3 snimaka koje možete slušati na vašem telefonu, tabletu ili računaru.

Broj artikla: 72 Kategorija: Oznake: ,
Pročitajte još

Kako da se oslobodite opsesivnih misli u samo 4 jednostavna koraka

19 €

Program za prevazilaženje opsesivnih misli: Kako da se oslobodite opsesivnih misli u samo 4 jednostavna koraka. Program sadrži audio knjigu u MP3 formatu i PDF priručnik sa instrukcijama, praktičnim savetima i tehnikama. U ovom programu naučićete veoma moćne i jednostavne tehnike kako biste se sami i zauvek oslobodili opsesivnih, prisilnih, zastrašujućih i iracionalnih misli. Autor programa je Dr Vladimir Mišić.

Pročitajte još

Kako da sami lako i zauvek prevaziđete napade panike

19 €

Program “Prevazilaženje napada panike” sadrži PDF i audio MP3 priručnik sa praktičnim instrukcijama za prevazilaženje napada panike, paničnog poremećaja sa ili bez agorafobije. Naručite ovaj fenomenalni program već danas i počnite već odmah da primenujete opisane instrukcije kako biste se oslobodili anksioznosti i panike sami i zauvek. Program sadrži iskuljučivo praktične instrukcije koje kada primenite daju pozitivne rezultate. Priručnik je napisan jednostavnim jezikom, bez teoretisanja i stručnih termina. Ovaj program je namenjen svima koji pate od napada panike, žele da pomognu sebi a nisu u mogućnosti da sebi priušte odlazak na psihoterapiju. Autor ovog sjajnog programa je Dr Vladimir Mišić.

Pročitajte još

Kako da sami rešite problem sa erekcijom

19 €

Kako da rešite problem sa erekcijom? je fantastičan program samopomoći koji obuhvata: PDF priručnik od 92 strane sa praktičnim instrukcijama, korak po korak protokolom za prevazilaženje problema sa erekcijom i dve MP3 audio seanse. Ovaj program je namenjen svim muškarcima koji imaju problem sa održanjem ili dostizanjem erekcije i koji žele da sami reše ovaj problem bez uzimanja lekova, tableta ili odlaska kod stručnjaka za rešavanje erektivne disfunkcije.

Pročitajte još

Najprodavaniji proizvodi